Bli kjent med oss

OM PEISKONGEN

På denne siden kan du lese om vår historie, vårt mål og visjon, hvem vi er og hvorfor du bør velge oss.

Peiskongen AS

VÅR HISTORIE

Peismesteren AS hadde store ambisjoner, og ville bli det største firmaet på Vestlandet. De higet og var på riktig spor, men ble rammet av Oljekrisen i 2016. i Desember 2016 åpnet vi butikk i Lyngdal, og i mai 2017 åpnet vi butikk i Sandnes . Et tøft 2016 med et påfølgende 2017 med store investeringer for å vise igjen på kartet, gjorde at firmaet fikk voksekrampe og måtte legges ned.

I mars 2018 har Peismesteren AS dukket opp i Ny drakt som Peiskongen AS. Vi har gått inn i oss selv og sett på hva som var bra med oss, og hva som var mindre bra. Vi har nå sett at vårt hovedfokus alltid har vært å være den beste aktøren på markedet og ikke den største.

Det ligger mye tanker i vårt nye navn Peiskongen. Først og fremst vil vi med navnet signalisere at vi er blant de beste på levering og montering av peiser, både når det kommer til kvalitet på leveransen og montering, og ikke minst skal vi være best på pris. Navnet tilsier også at vi skal være øverst oppe når det gjelder kunnskap, service og pris.

Peiskongen AS

MÅL OG VISJON

Å være en Konge er en stor oppgave. En god konge skal være ydmyk, lyttende og åpen for forslag fra folket, samt finne løsninger som gjør alle fornøyde. Så når du som vår kunde kommer til oss vil du bli mottatt på den røde løper, for i utgangspunktet er det jo kundene våre som er kongen. Sammen skal vi sørge for at alle våre kunder kan få seg en kongepeis etter sine ønsker levert hjem i stuen sin.

Vi kan levere produktet fra A til Å. Det vil si at vi kan levere en komplett pakke med materiell, arbeid og sluttfinish. Har du kjøpt ovnen selv, kan vi være behjelpelige med montering eller råd. Vi kan også sette dere i kontakt med dyktige interiørarkitekter hvis dere ønsker noe helt spesielt. Vi samarbeider med de største leverandørene innen butikk og håndverker-firmaer på markedet, samt at vi også får mye henvendelser gjennom den såkalte jungeltelegrafen.

Vårt mål er å kunne hjelpe alle, ingen jobb er for liten og ingen jobb for stor. Peiskongen AS har slanket staben sin og sitter nå igjen med de som brenner for faget og har service i høysetet, og vi er sikre på at vi skal kunne hjelpe nettopp deg med å få installert din drømme ovn eller peis

Peiskongen AS

VÅRT TEAM

Kenneth

Prosjektansvarlig / salg

Carolina

Sekretær

carolina@norvai.no

tlf. 46 50 11 53

Peiskongen AS

VÅRE REFERANSER

Sjekk våre referanser på:

Peiskongen AS

HVORFOR VELGE OSS?

Det finnes flere seriøse aktører på markedet i dag som leverer gode produkter. Alle ønsker deg som kunde, så hvorfor bør du velge oss i Peiskongen AS?

Peiskongen AS er ett ungt firma med lang erfaring. Daglig leder i bedriften har lang erfaring og begynte med interessen for vedovner og pipe i 2001 som selger. Han fant fort ut at interessen for levende flammer i hus og hjem var utrolig spennende. På eget initiativ besøkte han flere produsenter for å få tilegnet seg kunnskap om de forskjellige produktene på markedet. Han gikk raskt fra å være nysgjerrig til å bli kunnskapsrik.

I 2004 skiftet han jobb og gikk over til kun å konsentrere seg om vedfyring, og sikkerhet i kombinasjon med salg. I 2007 ble arbeidet hans lagt merke til og Varmefag gruppen inviterte han med på laget. Resultatet ble at de til sammen åpnet en av Norges flotteste butikker den gang i 2008. I 2011 fikk han så mange tilbakemeldinger fra håndtverkere at det var så mange regler og krav vedrørende piper i nye hus, og de trengte at noen kunne ta seg av dette arbeidet på en best mulig måte. Etter da å ha vært for det meste på salgs siden fant han ut at dette var noe han ville jobbe med, og hjelpe med korrekte installasjoner. Resultatet ble da å løsrive seg fra varmefag, og starte ett eget firma under navnet Peismesteren as i 2011.

Peismesteren ble fort ett kjent navn i distriktet, og sto for kvalitet i leveranser og monteringer. Først og fremst var firmaet startet, for å hjelpe alle hus utbygger firma i distriktet. Dette var da ett rent monteringsfirma der Daglig leder håndplukket montører som han ville ha med på laget. Ettersom Daglig leder kjent hadde høy kompetanse, kurset han også kommende montører for byggopp Rogaland. Ettersom de ble kjente i distriktet kom stadig flere privat kunder også på døren med ønske om at vi skulle utføre monteringer for dem. 2013 åpnet de dermed ett showroom med noe få utvalgte produkter, slik at kundene kunne komme innom for å ta og se på ovnene de førte. I 2014 Fant han ut at det måtte kunne finnes kjekkere produkter på markedet enn det som var. Han startet så sitt andre selskap Norsk varme innovasjon as. Dette firmaet startet opp med forskning, og var sannsynligvis en av de første som begynte med å tenke smarte ovner, som kunne styres med mobiltelefon. Etter 1 år med forskning ble eksperimentet lagt på is pga økonomi og tidspress. Raskt etter kom flere produsenter med lansering av smarte ovner da flere fulgte spent med på det Norsk varme innovasjon as drev med. Daglig leder valgte da heller å reise ut i Europa med mål om å finne  produsenter som kunne levere produktene slik han ønsket. Flere produsenter ble med på ett samarbeid med Norsk varme innovasjon as.

I 2016 hadde de så mange gode avtaler, og produkter at det var på tide å få vist frem de produktene de hadde.  Peismesteren åpnet da 2 butikker, en i Sandnes og en i Lyngdal med totalt 15 ansatte. Sensommeren 2017 herjet Oljekrisen på Vestlandet, slik at Daglig leder måtte legge ned Peismesteren as. Men det tok ikke lang tid før han var tilbake. I mars 2018 var Peiskongen as en realitet. Ny butikk ble så åpnet på Forus, og det tok ikke lang tid før alle kundene var på plass igjen. Alle ansatte er nå håndplukket av de som var med tidligere, men kun de mest dedikerte og profesjonelle. Alle her brenner for faget og gir seg ikke før kunden er fornøyd. Så som du sikkert forstår så ligger det en brennende lidenskap i alt som gjøres i Peiskongen AS.

Hos Peiskongen får du:

  • Personlig service
  • Gratis uforpliktende befaring
  • Gode tips og råd
  • Fantastiske produkter
  • Meget konkurransedyktige priser på montering
  • Ett av Norges største utvalg i peisinnsatser
  • Innovasjon og nytenkning
  • Topp rated bedrift på mittanbud
  • Høyeste rating på google

Vi garanterer at dere blir fornøyde med oss som din leverandør av din nye vedovn/peis

Peiskongen AS

KONTAKT OSS

PEISKONGEN AS
Org nr 920 647 022

Forusparken 20, 4031 Stavanger

tlf. +47 400 30 433

post@peiskongen.no

Åpningstider:
mandag 10-17
tirsdag 10-19
onsdag 10-17
torsdag 10-19
fredag 10-17
lørdag 10-15
søndag stengt