Metaloterm® AT

Metaloterm® AT-systemet er et modulært toveisisolert skorsteinsystem, laget av rustfritt stål, med høy kvalitets isolasjon og ingen termiske broer. Metaloterm® AT er egnet for høye temperaturer, og ikke-kondenserende forbrenningsovner med røykgasser i negativ press. AT-systemet er ideelt egnet for applikasjoner som vedfyrte ovner og åpne peiser. For Passive Hus tilbyr Metaloterm®-sortimentet Iso-blokken som kan være kombinert med AT. På grunn av den påviste kvaliteten har Metaloterm® AT en 30 års garanti, uansett om det oppstår pipebrann.

Applikasjoner:
Vedfyrte ovner, åpne ildsteder

Fordeler:
· Inner- og yttervegg i rustfritt stål av høy kvalitet
· Høy kvalitets isolasjon 37,5 mm tykkelse
· Ingen termiske broer, uavbrutt isolasjon fra grunnplaten til toppstubben
· Stressfri termisk ekspansjon
· Kompatibel med Metaloterm® EN
· Peisresistent og gjenbrukbar pipe
· Stort delesortiment for å kunne tilpasse de fleste monteringer
· Veggbeslag opptil 400 mm tilgjengelig
· Umiddelbart klar til bruk
· 30 års garanti, selv etter pipebrann!

Trykk her for å se brosjyre.

 
 
slider_huiskamer_metaloterm_AT.jpg
 

EcoStreamer en ny innovasjon fra Ontop. Denne geniale utviklingen kombinerer en skorstensvifte / trekkforbedrer med en sot-separator og gir mange fordeler til vedovnene og deres umiddelbare omgivelser, og dermed responderer på den nåværende diskusjonen om brennstoffegenskapene.

Oppstartsfasen sammen med påfyllingsmomentet og brennfasen av ovnen er øyeblikkene når mest forurensning og røykutvikling finner sted. I den optimale forbrenningsfasen, mellom disse tre faser, brenner en moderne vedovn med et lite målbart utslipp. Viften fra EcoStream gir øyeblikkelig negativt trykk i skorsteinen, noe som sikrer at ovnen når sin optimale driftstemperatur veldig raskt. I tillegg sørger viften for at påfyllingsfasen gir optimal driftstemperatur, bare etter kort tid. Sotseparatoren sørger samtidig for at sotpartikler blir fanget opp og kommer ut av pipen. Med dette bidrar EcoStream aktivt til reduserte utslipp.

Mindre lukt
Ved å legge ballastluft fra utsiden av hjemmet (+/- faktor 10), gir EcoStream en tydelig merkbar fortynning av røykgassene. Dette resulterer i en lysere farge av røykgassene. Luktoppfattelsen er også gunstig påvirket av fortynningen som oppstår. Lukt og fargeoppfattelse reduseres og dermed positivt for miljøet!

Arbeidsprinsipp
Strømmen av luft inne i EcoStream blir forvandlet til en syklon. Ved den resulterende sentrifugalkraft presses faste sotpartikler mot veggen og deretter inn i en buffer. I denne bufferen samles de faste sotpartiklene sammen med regnvannet som EcoStream samler inn ved hjelp av et internt oppsamlingssystem. Så snart det er tilstrekkelig vann i bufferen, rengjør bufferen seg selv ved hjelp av ett avløp.

Tekniske spesifikasjoner
Ecostream leveres som standard med fire justerbare ben som passer fra ø 130 til 200 mm, et elektrisk sett, inkludert ledningsdiagrammer og tekstilbånd som demper på lyden av mulige vibrasjoner. Ecostream veier bare 10 kg og kan derfor lett plasseres på toppen av en skorstein. I tillegg er Ecostream lett å inspisere og rengjøre på grunn av hengslet topp.

Bruksområde
Luftgassventilator med sot separator for vedfyrte ovner og innsatser (maks 15 kW)

Materiale
Både huset og rotorbladet er laget av rustfritt stål
Elektrisk kjøring: 37 W, 1300 RPM, 230 V
Vekt: 10 kg
Maks. op. temperatur: 250 ° C
Dimensjoner: For skorsteiner fra Ø 130 til 200 mm
Pris: 9490,-
Elektrisk hastighetskontroll: 1590,-

Stream
Innovasjoner kommer i alle former og størrelser. Eontops nyeste innovasjon kommer i en ganske praktisk størrelse. Stream er en kompakt, men kraftig skorsteinventilator. Peisventilatorer gir den store fordelen at selv ovner med et (delvis) horisontalt installert røyksystem fungerer riktig. Strømmen øker hastigheten på røykgassene opp til en gjennomsnittlig hastighet på 8 meter per sekund. I stedet for et røyksystem fylt med røyk, blir brannen i vedovnen nå stimulert av en konstant luftstrøm.

Spesifikasjoner
Grunnprinsipp: Luftgassventilator
Elektrisk kjøring: RPM 1300, V: 1x230
Ampere 0,4, W: 37
Vekt: 9,5 kg
Maks. op temp. ° C 250
Materiale: 1.4301
Dimensjoner: For skorstene fra Ø80mm til Ø200mm

Tilbehør

  • Regnhett
  • Spark arrestor mesh
  • Elektronisk hastighetsregulator
  • Reservedeler E-Material

Pris: 7990,-
Elektrisk hastighetskontroll: 1590,-

 

Video fra Metaloterm