Spesialforretning for ildsted, peis, ovn og pipe.

Om Peiskongen

På denne siden kan du lese om vår historie, vårt mål og visjon og om hvem vi er.

Vår historie

 

Peismesteren AS hadde store ambisjoner, og ville bli det største firmaet på Vestlandet. De higet og var på riktig spor, men ble rammet av Oljekrisen i 2016. i Desember 2016 åpnet vi butikk i Lyngdal, og i mai 2017 åpnet vi butikk i Sandnes . Et tøft 2016 med et påfølgende 2017 med store investeringer for å vise igjen på kartet, gjorde at firmaet fikk voksekrampe og måtte legges ned.

I mars 2018 har Peismesteren AS dukket opp i Ny drakt som Peiskongen AS. Vi har gått inn i oss selv og sett på hva som var bra med oss, og hva som var mindre bra. Vi har nå sett at vårt hovedfokus alltid har vært å være den beste aktøren på markedet og ikke den største.

Det ligger mye tanker i vårt nye navn Peiskongen. Først og fremst vil vi med navnet signalisere at vi er blant de beste på levering og montering av peiser, både når det kommer til kvalitet på leveransen og montering, og ikke minst skal vi være best på pris. Navnet tilsier også at vi skal være øverst oppe når det gjelder kunnskap, service og pris.

Mål og visjon

 

I mars 2018 dukket Peismesteren opp i ny drakt som Peiskongen AS. Vi har gått inn i oss selv og sett på hva som var bra med oss, og hva som var mindre bra. Vi har nå sett at vårt hovedfokus alltid har vært å være den beste aktøren på markedet og ikke den største.

Det ligger mye tanker i vårt nye navn Peiskongen AS. Først og fremst vil vi med navnet signalisere at vi er blant de beste på levering og montering av peiser, både når det kommer til kvalitet på leveransen og montering, og ikke minst skal vi være best på pris. Navnet tilsier også at vi skal være øverst oppe når det gjelder kunnskap, service og pris.

Å være en Konge er en stor oppgave. En god kongen skal være ydmyk, lyttende og åpen for forslag fra folket og finne en løsning som alle kan leve med. Så når du som vår kunde kommer til oss vil du bli mottatt på den røde løper, for i utgangspunktet er det jo kundene våre som er kongen. Sammen skal vi sørge for at alle våre kunder kan få seg en kongepeis etter sine ønsker levert hjem i stuen sin.

Vi kan levere produktet fra A til å. Det vil si at vi kan levere en komplett pakke med materiell, arbeid og sluttfinish. Har du kjøpt ovnen selv, kan vi være behjelpelige med montering eller råd. Vi kan også sette dere i kontakt med dyktige interiørarkitekter hvis dere ønsker noe helt spesielt. Vi samarbeider med de største leverandørene innen butikk og håndverker-firmaer på markedet, samt at vi også får mye henvendelser gjennom den såkalte jungeltelegrafen.

Vårt mål er å kunne hjelpe alle, ingen jobb er for liten og ingen jobb for stor. Peiskongen AS har slanke staben sin og sitter nå igjen med de som brenner for faget og har service i høysetet, og vi er sikre på at vi skal kunne hjelpe nettopp deg med å få installert din drømme ovn eller peis

Vårt team

 
 
tony-peiskongen

Tony

Daglig leder


tony.eide@peiskongen.no


tlf. 45 39 21 88

Tony er daglig leder og montør i Peiskongen AS, og har drevet innenfor varmefaget siden 2001. Han har veldig lang erfaring, og flere sertifikat innen faget. Blant annet har han bevis for bygging av kakkelovner, og han er godkjent montør for Norsk varme. Tony elsker utfordringer og er aldri redd for å prøve noe nytt. I tillegg til dette er han også veldig service innstilt, og forlater aldri en jobb før han er fornøyd selv.

 
 
 
frode-peiskongen

Frode

Selger


frode.lea@peiskongen.no


tlf. 40 03 04 33

Frode har jobbet innenfor salg av ovner, peiser og piper i 8 år nå. Han er utrolig service innstilt, og er flink i faget. Han elsker å snakke med folk, og er i tillegg en veldig god lytter. Frode er godt likt pga av hans ærlighet. Han prøver ikke å overselge til kundene, men prøver alltid å finne den riktige løsningen som passer best for kunden. For Frode er det viktigst at kunden er fornøyd med det valget de tar sammen og at det er kvalitet i alt Peiskongen AS foretar seg.

 
 
 
andreas-peiskongen

Andreas

Selger/montør


andreas.eide@peiskongen.no


tlf. 47 60 59 91

Andreas er utdannet innen mekanisk fag, og er veldig løsningsorientert. Han har jobbet med montering av piper, peiser og ovner siden han var 15 år gammel i alle sine ferier. Andreas har startet opp 100 % i Peiskongen AS i år. Andreas er veldig godt likt av kunden, da han alltid ønsker det beste for kundene.

 
 
 
mathias-peiskongen

Mathias

Selger


mathias.eide@peiskongen.no


tlf. 41 35 30 64

Mathias er en ung mann med en lidenskap for salg av peiser, ovner og piper. Mathias er entusiastisk og ivrig. Tross sin alder har han god kunnskap om produkter, kan han ikke svare så vet han alltid hvor han kan finne det. Mathias er en serviceinnstilt selger med glimt i øyet. Han er heller ikke redd for å ta på seg arbeidsklær og bli med ut på monteringer når dette er nødvendig. Mathias har forstått at dersom en skal bli en god selger, så må man vite om alle ledd fra salg til hvordan selve monteringen foregår.

 
 
 
hassan-peiskongen

Hassan

Hassan er en nykommer hos Peiskongen AS. Hassan er kommet til Norge som en flyktning fra krigsrammede Syria med sin familie. Hassan har en allsidig erfaring innenfor byggfaget. Han har jobbet med alt innen tre og betong. Han har for det meste jobbet med fasadefinnish på store bygg der han har stått for å pusse fasadene. Hassan har ikke vært med så veldig lenge, men han har vist at han forstår hvordan ting fungerer. Hassan er en utrolig hyggelig og ydmyk mann som jobber hardt og liker å lære nye ting.

 
 

Wasia

Regnskap/administrasjon


wasia.butt@peiskongen.no

Wasia er en allsidig kvinne med ben i nesen. Hun jobber i utgangspunktet med regnskap og administrasjon. Ettersom hun jobber i Peiskongen AS har hun også fått interesse for Vedovner, peiser og design. Wasia er ikke redd for å hjelpe til. Hun tar seg ofte av butikken, og kunder dersom det er hektiske tider og selgerne må ut å jobbe. Mange av våre kunder møter på henne når de ringer inn til oss, og da svarer hun, eller hun finner svar, og er aldri sen med å komme med tilbakemeldinger på spørsmål.